Visie ... van DiŽtistenpraktijk Bona Vita

Wij streven naar klantgerichtheid, kwaliteit en professionaliteit en vinden het belangrijk dat:

Opsomming U in het middelpunt staat. De begeleiding wordt zoveel mogelijk op uw situatie en op uw wensen afgestemd. Er wordt dan ook geen gebruik gemaakt van vaste dieetlijsten, maar ieder advies wordt op maat gemaakt. Iedere cliŽnt is anders en behoeft dan ook andere zorg.

Opsomming Er korte lijnen zijn tussen andere zorgverleners. De praktijk is mede daarom gevestigd in een huisartsenpraktijk en een gezondheidscentrum waar nauwe samenwerking is met de huisarts,               praktijkondersteuner, fysiotherapeut, psycholoog, verloskundige etc. Wij werken nauw samen met Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder en Alkmaar en de obesitasklinieken in de omgeving.

Opsomming U wordt zoveel als mogelijk begeleid door ťťn vaste diŽtist zodat u niet iedere keer opnieuw uw verhaal hoeft te doen.

Opsomming Er professionele begeleiding wordt gegeven. De praktijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De diŽtisten zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici wat betekent dat zij up-to-date blijven en bij- en nascholing volgen.
    • Ketenzorg: Heeft u diabetes mellitus en krijgt u ketenzorg? De praktijk is aangesloten bij HKN Diabeteszorg, wat betekent dat wij met huisartsen en zorgverzekeraars afspraken hebben gemaakt omtrent de zorg van cliŽnten met diabetes mellitus en u bij ons terecht kunt voor dieetbegeleiding.
    • Volgt uw kind vanwege overgewicht het 'Lekker in je Life' programma? Dan zijn wij de diŽtisten die uw kind begeleiden bij het verlagen van de BMI en het aanwennen van een gezond(er) voedingspatroon.

Kwaliteitsregister Paramedici NVD logo Diabetescirkel Kop van Noord Holland Lekker in je Life logo