Disclaimer van DiŽtistenpraktijk Bona Vita

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina.
Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.


Privacyverklaring

U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen.

Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen of een afspraak in te plannen.

Wij streven er naar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen. 

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist. Tevens kunt u op ieder gewenst moment verzoeken uw gegevens uit onze bestanden te laten verwijderen.

Avocado

Uitsluiting van aansprakelijkheid


Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik.

Aan informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn.

DiŽtistenpraktijk Bona Vita aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

BeschikbaarheidInformatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd.

Wij spannen ons in om deze webpagina zoveel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij  DiŽtistenpraktijk Bona Vita of bij derden welke bij toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan DiŽtistenpraktijk Bona Vita.

Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan door voorafgaande toestemming door DiŽtistenpraktijk Bona Vita.


DiŽtistenpraktijk Bona Vita - Uw voeding, onze zorg! 


Werken bij Bona Vita      |      Algemene voorwaarden           Privacyverklaring      |      Disclaimer


©  DiŽtistenpraktijk Bona Vita 2024